shabby

torstai 29. heinäkuuta 2010

Uusi virkattu peitto nro 4 vai onko tämä jo numero 5...?
















...Ei pysy enää laskuissa, kun tämä on niin kivaa puhaa. Tässä lankana taas perinteinen 7-veljestä, ruskeaa, limeä, oranssia ja viininpunaista. Koko 160cm x 180cm. Tämäkin iso, muhkea ja pehmeä. Tykkään!
Perinteisestä tyylistä poiketen, virkkasin värejä "järjestyksessä", enkä sikinsokin niin kuin ennen. Vaikka olen vannoitunut pastellisävyjen ystävä, niin välillä tunnen outoa viehtymystä tällaisiin "retromaisiin" väreihin. Aloitin peiton keskimmäisestä palasesta ja tykästyin tapaan, se oli paljon mukavampaa kuin riveittäin virkkaus.
Moni on kysellyt malleista, mistä niitä löytyy. Kaikki mallit on itsekeksimiä ja tuskin edes muistan aina itsekkään jälkeenpäin miten niitä olen tehnyt :)

Lämpöisiä loppukesän päiviä kaikille!


perjantai 9. heinäkuuta 2010

Käsityöväsymystä


Pionit on jo täydessä kukassa ja

käsityöinnostus täysin hukassa!


Tästä nyt näyttää tulevan hyvää vauhtia puutarhablogi, mutta käsityöt ei innosta nyt vaan yhtään. Vaatisi ainakin kaksi peräkkäistä sadepäivää, että saisin uuden peiton langat pääteltyä. Nyt päivät hujahtaa töissä ja töistä suoraan hypätään veneeseen ja lillutaan merellä iltamyöhään, sitten nukkumaan ja aamulla töihin. Mutta nautitaan nyt niin kauan kuin näitä helteitä riittää :) minä ainakin tykkään!


maanantai 5. heinäkuuta 2010

Pinkkiä pihalla











Kun ei ole mitään käsitöitä kuvattavaksi, niin napsimpas meidän kodin pihalta kuvia. Pinkit pionit ovat avanneet jo kukkansa, vaaleanpunaiset antavat vielä odottaa, nuppuja on reilusti yli 100! Pihalta löytyy paljon paljon vaaleanpunaisia kukkia, mutta älkää kysykö niiden nimiä, sillä minä en niitä tiedä ja koko komeudesta kunnia kuuluu kokonaan äidilleni! Minä vain ihailen niitä ja joskus kastelen :)

Lomat on ohi ja töiden parissa jatketaan...hyvää alkavaa viikkoa kaikille!