shabby

sunnuntai 14. helmikuuta 2010

Touch of Pink


Viikonloppu sujui mukavasti Kainuun kauniissa maisemissa mökkeillessä. Lauantai aamuna kuitenkin ehdin tehdä pikavisiitiin Ouluun. Mukaan lähti kasa vaalenapunaisia kankaita, joista on tulossa uusi tilkkupeitto.

Lisäksi hämmästelin Citymarketin lankahintoja, miten ne voikin olla niin kalliita verrattuna meidän kylän paikalliseen "halpis-kauppaan". Novitan 7 veljestä 4.80!!!!! Siis täh? Meidän kylältä sama lankakerä irtoaa hintaan 3.40! Aika huima ero!

Lisäksi kuvia tanssitytön uudesta takista, joka on kirppislöytö ja maksoi vain 2.50!!! Takki on jonkun huolella itse tekemä ja materiaalina marjapuuron väristä villakangasta. Voi kuinka se onkaan kaunis ja tanssitytölle sopiva. Harmi ettei aikuisille ole tämmöisiä. Tanssityttökin tykkää kovasti.

6 kommenttia:

 1. Näyttäisi jälleen tulevan ihana tilkkupeitto! Ja aivan ihanainen tuo tanssitytön takki!

  VastaaPoista
 2. Vastavierailulla.
  Aivan ihastuttava takki, itsekin olen suunnitellut tekeväni tytölle jonkin vastaavanlaisen.

  VastaaPoista
 3. Oi mikä takki! Ollapa vielä pikkutyttö, jotta saisi pitää tuollaista. Vaikka voi näin aikuisenakin kulkea vaaleanpunaisessa mustaruudutetussa villakangastakissa ;o)

  VastaaPoista
 4. Onpa ihanaisia kankaita ja takki on niin söpö!

  VastaaPoista
 5. Vaaleanpunainen on lempivärini, kankaat ovat tosi kauniita :) Ja olipa hyvä löytö tuo takki

  VastaaPoista
 6. Nyt tulin sopivaan paikkaan! Millä sinä leikkaat tilkut, leikkurilla vai saksilla? Yritin tänään ostaa tarvikesetin (leikkurin, alustan ja viivaimen), mutta paketin hinta oli 89 euroa! Nyt olisi siis käyttöä hyvälle vinkille, mistä saa järkihintaan välineet tilkunleikkuuseen.

  Ihania värejä, niin kankaissa kuin takissakin :)

  VastaaPoista