shabby

lauantai 29. toukokuuta 2010

Sadetta


Sadepäivässä on jotain levollista ja rentouttavaa...ei tarvitse olla tehokas ja voi huoletta hipata koko päivän villasukissa ja yöpaidassa. Olen ommellut tilkkupeittoa ja haahuillut ympäri taloa, mies nukkuu,lukee lehteä ja taas nukkuu, tanssityttö rakentaa muovailuvahasta taika-eläintarhaa ja kissa istuu ikkunalaudalla kyttäämässä lintulaudan lintuja.

Nyt olis iso pannu teetä ja herkullisia muffinsseja, taidan käydä kysymässä taika-eläintarhan suunnalta, löytyiskö sieltä seuraa teehetkeen :)
Leppoisaa lauantaita kaikille!

ps. Sari oli kysynyt kommentteissa virkatuista peitoista. Lankana on 7 -veljestä (paitsi monivärisessä, jossa oli kaikkea mahdollista sekaisin). Lankaa menee yhteen peittoon aika lailla tasan 1kg ja 200g.

4 kommenttia:

 1. Hei Sufferiina, kiitos. Virkatut peittosi ovat aivan valtavan kauniita - kuten myös tuo Teidän teekannunne! Ja mitä muffinsseja... :)
  Sari

  VastaaPoista
 2. Wou mitä muffinsseja, tuli heti makean nälkä :)

  VastaaPoista
 3. Mahtavat muffinsit! Saas nähdä mihin tuo tämän päivän sää kääntyy, tuleeko sade vai kirkastuuko.

  VastaaPoista
 4. Ihania...mitä on täyte tuossa etummaisessa muffinsissa? Ostin tuon näköisiä kerran ammattikoulun myymälästä ja olivat ihania. Harmitti, kun en kysynyt, mitä ne oli nimeltään...Tuo näyttää vähän samanlaiselta.

  VastaaPoista