shabby

maanantai 14. kesäkuuta 2010

Lomareissu osa 1
En sitten voinutkaan laittaa eilen niitä uuden peiton kuvia, kun lähdimme jo eilen aamulla ajeleen tänne Kalajoen hiekkasärkille. En saanut peittoa valmiiksi, enkä viitsinyt ottaa sitä mukaan, kun oli jo niin raskas ja iso, ei siis mikään auto-loma-ranta-käsityö. Niimpä aloitin jotain uutta.

Olemme täällä vielä ensi yön ja huomenna jatkamme matkaa Tampereelle, olemme vuokranneet Pispalasta huoneiston viikoksi, saa nähdä minkälainen on :)

Täällä olis voinut viihtyä pitempäänkin. Meri on niin kaunis ja täällä on vielä tosi hiljaista, missään ei näy oikein ketään...Äsken kävelimme rannalla ja siellä ei ollut ketään muita, vain 5 upeaa joutsenta ja paljon muita lintuja. Tanssityttö pyydysti vesikirppuja ja piirteli hiekkaan. Ihana paikka.

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia !! Me ei olla ehditty käydä kunnolla tälle kesälle vielä kertaakaan Hiekkasärikillä. Keskiviikkona etelään ajellessa kävimme vain Lohilaaksossa kahvilla ja voikkareilla.

    VastaaPoista
  2. ihania noi sun langat, niikun näissäkin neliöissä. Kivan värisiä... itse en ole yhtä upeisiin täällä maalla törmännyt... Utelias kysymys, että minkähän merkkisistä langoista näitä upean värisiä töitä neulot???Teksi niin mieli ihekin löytää jostain moisia värejä...ne on ihan syötäviä..... :=)
    T. Minna

    VastaaPoista