shabby

torstai 29. heinäkuuta 2010

Uusi virkattu peitto nro 4 vai onko tämä jo numero 5...?
...Ei pysy enää laskuissa, kun tämä on niin kivaa puhaa. Tässä lankana taas perinteinen 7-veljestä, ruskeaa, limeä, oranssia ja viininpunaista. Koko 160cm x 180cm. Tämäkin iso, muhkea ja pehmeä. Tykkään!
Perinteisestä tyylistä poiketen, virkkasin värejä "järjestyksessä", enkä sikinsokin niin kuin ennen. Vaikka olen vannoitunut pastellisävyjen ystävä, niin välillä tunnen outoa viehtymystä tällaisiin "retromaisiin" väreihin. Aloitin peiton keskimmäisestä palasesta ja tykästyin tapaan, se oli paljon mukavampaa kuin riveittäin virkkaus.
Moni on kysellyt malleista, mistä niitä löytyy. Kaikki mallit on itsekeksimiä ja tuskin edes muistan aina itsekkään jälkeenpäin miten niitä olen tehnyt :)

Lämpöisiä loppukesän päiviä kaikille!


5 kommenttia:

 1. noista väreistä tulee mieleen myös vanhat ryijyt.

  minusta on myös mukava aloittaa teko keskimmäisestä lapusta ja kasata siihen ympärille. riveittäin teko on jotenkin, no, säntillistä?

  VastaaPoista
 2. Onpas nätti peitto taas! Hauska tuo kuvio noissa neliöissä.

  VastaaPoista
 3. kyllä nämä sun peitot on niiiin ihania!!!oon ihan myyty:)ja kateudesta vihireä,ku oot niin nopea virkkaamaan!mäki alotin keväällä neliöistä,mutta ku yhen tekemiseen menöö puoli tuntia,ei kauaa jaksa...
  näissä on väritki aina niin herkkuja!:)

  VastaaPoista
 4. Tosi kauniita töitä ja niin kaunis blogi. Näistä saa hirveän hyvän tunnelman ja sisäisesti kauniin olon! Kauniita kuvia ja hyvä fiilis

  nimim. sattumoisin tällä sivustolla

  VastaaPoista
 5. Tämä on ihan minun näköinen peitto :) Kaakao muki käteen ja toiseen hyvä kirja, avot!
  Mukavaa syksyä sinulle.

  VastaaPoista