shabby

torstai 24. helmikuuta 2011

Puro-sukkia ja murinaa

Tässä nyt sitten valmiina, näitä Puro-sukkia kevään uutuus väreistä, toinen on Takkatuli ja toinen öööö, oisko ollut Kukkaketo? Kudottu niin, että meni 1kerä/sukka.

Takkatuli-väristä sen verran, että kudoin siitä 3 sukkaa! Ensimmäinen pari, ei näyttänyt parilta ollenkaan, värit meni niin oudosti. Sitten purin oudomman näköisen, ostin uuden kerän ja kudoin jälleen sukan, niin ei niistä tullut pareja sittenkään! Toinen sukka on ihan punasävyinen ja toinen ihan ruskeasävyinen! Neljänteen sukkaan minunkaan hermot ei olisi enää venyneet!

Kukkaketo värin kanssa sujui paremmin, hiukkasen vain ihmetyttää tuo pinkki pläjäys mikä tuli toiseen sukkaan, kas kun toisesta kerästä koko pinkkiä ei löytynyt ollenkaan!

Ja pakko on vielä sanoa, että välillä lanka muuttui niin ohueksi, että heikko päistä hirvitti!

En tiedä syntyykö lopuista Puro-langoista enää mitään.

11 kommenttia:

 1. Tosi hienoja sukkia! Olisi kiinnostavaa tietää kuinka kestävää lankaa Puro on sukkalankana. Itsekin olen törmännyt tuohon, että lanka ohenee välillä tosi ohueksi. Tein joskus aikoja sitten kaulaliinan Purosta ja siinä kävi juuri niin. Joka kerta kun käytän kaulaliinaa, häiritsee se ohuempi kohta todella paljon. Minullakin on nyt ostettuna tuota kukkaketoa ja aion kokeilla siitä huovuttamista, kunhan saan muita töitäni ensin valmiiksi.

  VastaaPoista
 2. vaikka olikin mutkia matkassa niin todella upeita sukkia sait aikaan!!

  VastaaPoista
 3. Tulin vastavierailulle. Ihania sukkia olet tehnyt, ja niissä on kivat koristeet.

  VastaaPoista
 4. ootpa onnistunut saamaan kauniit ja identtiset sukat. kiva kuviointi.

  VastaaPoista
 5. Noi koristekiemurat sivuissa on mageet! Niissä on jotain satumaista. Saattaa johtua myös tästä ihanasta pohjasta, joka on tässä ympärillä. :D

  VastaaPoista
 6. Pyrähdin kylään - ihana blogi sinulla, voi että on kaunista. Se koru isoäidinneliöistä on muuten valmis....
  Mistä näin ihana blogipohja??? Ja oletpa todella taitava värienkäyttäjä- tästä tuli heti minun suosikkiblogejani.
  terveisin,
  http://pessi-pyryharakka.blogspot.com/

  VastaaPoista
 7. Ihania sukkia. Kyllä tuo puro on kaunista lankaa

  VastaaPoista
 8. Purosta tulee ihania töitä myös huovuttamalla. Olen virkannut useamman baskerin ja yhden hatun omasta päästä ohjetta soveltaen. Sitten vain muovia sisään, löysästi ompelulangalla muutamasta kohdasta kiinni ja pesukoneeseen vanuttumaan! Kutistuu ja tiivistuu hurjasti ja tulee mukavan lämmintä pintaa. Novitan sivuilta voi käydä kurkkimassa, myös ne Huopaselle tarkoitetut ohjeet kuulemma käyvät Purolle.

  VastaaPoista
 9. Näyttäviä sukkia! Huono tuuri vaan kerien kanssa, mutta hyvinhän tuossa lopulta kävi :)

  VastaaPoista
 10. Ihania sukkia, kirjoitin jo aikaisemmin että FANTASTISTA löytää itselle inspiraation lähde! Siis muutkin käsityösi ovat todella kuin taideteoksia!

  VastaaPoista
 11. ansalotte sanoi...

  Sukat kauniita, värit lämpimiä.

  Kädentaitojasi on ilo katsella.

  VastaaPoista