shabby

sunnuntai 14. elokuuta 2011

Loput Kimmellykset


Viikonloppuna saaressa neuloin loput kimmellyslangat sukiksi. Vielä jäi lankaa pienet kerät. Niistä vois vielä jotain keksiä. Saaressa taas aika kului nopsaan, kaksi suru-uutistakin tuli viikonlopun aikana, mutta nekin kuuluu tähän elämään. Valitettavasti.

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille. Pitäkää huolta toisistanne.


5 kommenttia:

 1. Sä olet kyllä ihan mun käsityöidoli :)Itsellä kovasti olisi intoa kaikkea tehdä mutta kun ei sitä taitoa vaan löydy niin täytyy aina tänne palata ihastelemaan kaikkea kaunista tekemääsi!

  Mä en pysty jättämään tänne kommentia rekisteröityneenä,ainoastaan anonyyminä.

  Cia-meilläkotona blogista

  VastaaPoista
 2. Oi, mitä kimmellysterapiaa! Ihania sukkia, ihania kuvia!

  VastaaPoista
 3. Heippa, eksyin "vahingossa" blogiisi, kun etsin virkatulle torkkupeitolle ohjetta. On kyllä uskomattoman kauniita töitä sinulla täällä! Aivan mahtavat värit noissa peitoissasi. Teen itse elämäni ensimmäistä virkattua peittoa ja muutenkin olen vähän "uusi" näissä virkkaushommissa jotenka kaipaisin hiukan vinkkiä palojen yhdistämiseen. Olisiko sinulla mahdollista näyttää muutamalla kuvalla kuinka sen teet? Onhan näistä ohjeita netissä, mutta nuo sinun kun ovat niin kauniisti tehtyjä. Olikohan se nyt heinäkuun postaus, jossa esittelit sitä väri-iloittelu peittoa...siinä oli juuri sillä tavalla yhdistettu tilkut kuin haluaisin omaanikin...

  Terv. Piritta Keski-Suomesta

  VastaaPoista