shabby

tiistai 31. heinäkuuta 2012

Hassu Hattu ja uusi huivi

Uusi huivi valmistui eilen illalla ja on samaa sarjaa aikaisempien saari-huivien kanssa. Värinä nyt ihanan syvän viininpunaista.

Ja sitten Se Hattu. Rakkautta ensi silmäyksellä :) Löysin hatun kirpputorilta ja joku on sen suurella sydämellä itse tehnyt kangas-kaitaleista ja ommellut vielä vuorenkin hattuun. Ja Se maksoi yhden euron!!! Ja Se sopi täydellisesti minun päähäni. Nyt minulla on saari-huivien seurana meriseikkailuihin myös saarihattu :) Olen käyttänyt välillä hattua kotonakin, illalla kun istun kuistilla neulomassa. Hatun piippa on niin korkea, että mies sanoi näkevänsä piipan jo kilometrin päästä kun on tulossa kotiin :)))) Tanssityttö huolehti taas eilen kun katselimme ukkosmyrskyä terassilla, että "onneksi sulla ei oo se outo hattu päässä, ku siihen piippaan vois iskeä salama".
6 kommenttia:

 1. Voi ei mikä hattu :D ja joo, kyllähän siihen piippaan salamaki olis voinu iskeä :DD Ihania huiveja oot taas teheny.. ehkä määki jonain kauniina tai ei niin kauniina päivänä...

  VastaaPoista
 2. Hattu on hassun kiva:) Huivi on kuitenkin vielä parempi, siis aivan ihana, kun niin tykkään tuostä väristä.

  VastaaPoista
 3. Huivi on hieno mutta hattu on Huippu! Kirjaimellisesti ja kuvaannollisesti :-)

  VastaaPoista
 4. Kaunis huivi ja mahtava hattu!

  VastaaPoista
 5. Awww mikä hattu, voin kuvitella että tuo päässä saa mielettömän värikkäitä ideoita ja onnellisia ajatuksia päähänsä! :D

  VastaaPoista
 6. Huivisi ja peittosi ovat mykistäviä! Tuosta hatusta tuli mieleeni että oisko se Maya kulttuurin maista peräisin siellä on tuon tyylisiä ja värisiä ja pienetkin tilkut hyödynnetään...voi olla turistin matkamuistoja päätynyt kirpparille sinun iloksesi.

  Palaan varmasti ihailemaan aikaansaannoksiasi. Mukavaa syksyä!
  Satunnainen ohikulkija :)

  VastaaPoista