shabby

lauantai 15. syyskuuta 2012

Kimmellystä

Olemme viikonlopun kahdestaan miehen kanssa, kun Tanssityttö on ystävänsä luona yökylässä. Illalla auringon tullessa esiin sadepäivän jälkeen kävimme nuuskimassa meren rantoja ja ihmettelemässä niin monia tyhjiä autiotaloja, mitä niiden omistajille on tapahtunut? Ja miksi niin kauniilla paikoilla olevat talot on jätetty tyhjilleen? Ihmeellistä...kävimme myös kuvaamassa uutta huivia yhden vanhan ja niin kauniin venevajan edessä. Huivi on Jussi-lankaa ja kukat koristeltu paljetein :) Tykkään!

Leppoisaa lauantai-iltaa kaikille ja Murmeliinalle  kiitos tunnustuksesta :)


10 kommenttia:

 1. Kaunis on malli ja värit niin upet:)

  VastaaPoista
 2. Niin tykkään minäkin :)Ihana.
  Noinhan vois uudistaa jotain vanhaa tylsää huivia myös kukkasin.

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis huivi :). Virkkaan itse ja parhaillaan harmaata kaulahuivia ja täytyy varmaan myös piristää sitä kukilla, kiitos ideasta!

  VastaaPoista
 4. Ihanan naisellinen, mutta silti tyttömäinen huivi!

  VastaaPoista
 5. On ihana! Olisiko sinulla ohjetta tuohon huivipohjaan ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Mäntylän mummi, jos voit laittaa minulle postiosoitteesi sähköpostiini sanimail@jippii.fi, niin voin laittaa sinulle piirroksen mallista :)

   Poista
  2. Oi olen kiitollinen ohjeesta...Valitettavasti osoitteesi ei ota vastaan postia, mutta josko voin sen laittaa tähän :) aila.paakko@gmail.com

   Poista
 6. Oih, mäkin tahtoisin tuon pohjan virkkausohjeen, meilini on: vilijaana@live.fi. Olen superkiitollinen jos voit lähettää, olen vasta viime aikoina kiinnostunut virkkaamisesta neulomisen rinnalla ja olisi kiva ruokkia innostusta. :) Ootkos nuo kukat siis virkannut erikseen ja ommellut pohjaan kiinni?

  VastaaPoista