shabby

sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Viikonloppu

Launtaina lähdin ystäväni (sekä 300 muun kanssa ) Ruotsiin, Luuleån kirpputorille. Sehän oli kirppistelystä tykkäävälle ihan paratiisi :) Myyjiä oli niin paljon, että neljässä tunnissa hädin tuskin kerkesimme kiertää koko hallin ja puolet pöydistä jäi siltikin katsomatta. Mahtava tapahtuma, edulliset hinnat ja muutenkin Luuleå oli todella kaunis kaupunki. Sinne mennään uudestaan. Varmasti. Ja onko ruotsalaiset sittenkin jotenkin rikkaampia kuin me, kun myytävät tavarat oli ihan eri tasoa, kuin esim. Oulun kirpputoreilla?

Käsityöt edistyy hissukseen, nyt on työn alla ehkä vähän liian suuritöinen peitto, mutta teen sen kyllä loppuun, kun visio on päässä valmiina, tekeminen vaan tökkii. Huiveja valmistuu ihan itsestään, paljettikoristein tietenkin.

Lokakuu on puolessa ja meidän terassilla kesäkukat vaan pukkaa uutta kukkaa tulemaan, onkse vähän outoa? No outoa tai ei, niin kauniilta ne vielä näyttää.

Hyvää sunnuntai-iltaa kaikille ja pirteää ensi viikkoa!


3 kommenttia:

  1. Uskomattoman ihania virkkauksia sinulla!

    VastaaPoista
  2. Samoissa vessajonoissa siis oltiin:) Jätin tosin kirpparin väliin ja suuntasin suoraan keskustaan shoppaileen. Ja on kuin olisi eri maailmassa olisi kun siellä käy.

    VastaaPoista
  3. Ihania virkkauksia! Kauniit värit!

    VastaaPoista