shabby

sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Askartelua

Olen muistikirja ihminen, ilman muistikirjaani (tai kirjojani) harvoin poistun kotoani kauppaa kauemmaksi ilman niitä. Siivouksen yhteydessä löysin kaapista joskus Tanssitytölle ostettuja tyhjiä, kovakantisia kierrevihkoja, ja siitä se sitten lähti...Kaivoin kaikki hilpetöörit esiin, valitsin muutaman kivan  kankaan ja voilaaa...uusia muistikirjoja syntyi :) Näitä oli mukava askarrella ja oisin tehnyt vielä lisääkin, mutta liima loppui..pah!

Suloista Sunnuntaita!

ps. En päässyt tänäänkään ulos kuvaamaan uutta peittoa, kun sää on niin harmaa ja sateinen. Mutta jospa ensi viikonloppuna saataisiin edes peiton kuvauksen verran auringon pilkahduksia :)

pss. Olen saanut kyselyjä messuista...Ne ovat Oulussa Pohjankartanossa 1.-2.12. Minä olen myymässä vain lauantaina.7 kommenttia:

 1. kivoja muistikirjoja tulikin ;)
  minun muiatini pätkii todella pahasti, pitäisi varmaan alkaa muistikirjaileen myös :) ei olis lainkaan paha juttu, jos ylös laittais asiat, kun ei niitä muuten muista :( sinulla on täällä aivan ihastuttavat sivut <3
  se pontsoni on tenty novitan polku langasta, porkkana variltään.. Olen tehnyt niitä kolme ja kaikki eri värisiä ( vaikka ovat sitä porkkanaa kaikki )
  Oikein mukavaa talven odotusta sinulle :)

  VastaaPoista
 2. oi, oi, tänään just pyörittelin minäkin minkälaiset päälliset tekisin ensi vuoden vuosikalenteriin ja noissa kuvissahan on just sitä mikä kolahtaa muhunkin. Oikein ihania!
  Muistikirjat / inspiraatiokirjat on munkin juttu. Lähes aina mukana! Ja monta odottamassa vuoroaan tulla käyttöön...

  VastaaPoista
 3. Oi mitä ihanaa kaikkea blogissasi onkaan! Mukava tuttavuus!

  VastaaPoista
 4. Pikkusiskoni kanssa eilen kaipailtiin väri- ja valoterapiaa ja täältähän sitä löytyy ! t. Eija
  PS. Ihastelin sukkiasi - miten olet koristeet niihin kieputellut ?

  VastaaPoista
 5. Ihanan värikylläinen blogi ja aivan upeita töitä täällä! Kiitos kommentistasi ja tapetti on värisilmästä parin vuoden takaa: kuvailin myyjälle (värilapun kanssa) että haluaisin tän värisen seinän, jossa olis jotain isoo kukkakuvioo: mutta enää enkyllä jaksa maalata mitään kukkia. Myyjä lähti siltä seisomalta hakemaan kysistä tapettia ja sanoi, että sille tuli heti kyseinen tapetti mieleen kuvauksestani... ja minähän ihastuin siihen ikihyvikseni =)

  VastaaPoista
 6. Kyselit Polku langasta. Se on aivan erityylistä kuin Puro. Polku on ohutta ja siinä on kaksi lankaa rinnakkain, sellainen hahtuvainen ja sidelanka.

  VastaaPoista