shabby

perjantai 10. toukokuuta 2013

AikaPula

Mihin se katoaa, se Aika? Nyt on jo pitkään tuntunut ettei oikein ehdi mitään. Ideoita pursuaa, mutta niitä ei ehdi totetuttaa...pitäis varmaan vähän hidastaa. Mutta kun kivoja juttuja on niin paljon, eikä mistään raaskisi luopua. Tällä hetkellä on kesken 3 huivia ja 1 peitto, sekä pari Top Secret -projektia.

Mutta sittenpä lävähtää monta juttua yhtäaikaa valmiiksi :)

Muumikaapin sain kuitenkin siivottua eilen, onhan sekin jo jotain!Aurinkoista viikonloppua!!!

3 kommenttia:

  1. Uuuuuu mikä kaappi! Täydellinen :))

    VastaaPoista
  2. Ihan samaa mietin minäkin tänä aamuna, että kamalasti on ihania suunnitelmia, ja keskenkin paljon hommia, mutta aika tuntuu hupsahtavan sormien läpi kuin valuva hiekka..käsiin ei jää kuin tomu. Mitä sitä saikaan tänään aikaan? no ei paljon mitään. Mulla kummittelee mielessä betonihommat..raparperitkin alkas olla juuri ja juuri sopivan kokoisia.. heh ei pelkästään syötäväksi vaan niihin betoni hommiin!! ;) Aivan ihana blogi sulla, kiva kun olit löytänyt munkin pieneen blogiini ja tervetuloa uudelleen. Tätä sun blogia lukiessa, alkaa terdä mieli mansikkakakkua ja raparperimehua! :) Mukavaa kesää, toivoopi sandyhillshome.blogspot :ista, Piia

    VastaaPoista
  3. Awww, miten ihastuttava muumikaappi! Minäkin pidän kovasti muumeista, ja alkaisi olemaan kaappillisen verran mullakin sitä materiaalia. ;)

    VastaaPoista