shabby

torstai 16. tammikuuta 2014

Uusi Vuosi...

..Uudet jutut. Vuosi vierähti ja nyt elellään (ja palellaan) jo tammikuuta. Kesken on pari peittoa, yks huivi ja yhdet sukat. Joka paikka on täynnä jo projekteja ja niiden "poikasia". Lisäksi pari suunnittelu hommaa odottelee inspiraatiota. Näillähän jo lähtee uusi vuosi hyvin käyntiin! Hyvää alkanutta vuotta kaikille, pitäkää villasukat ja villahousut jalassa (ainakin tuonne maaliskuulle saakka :)

ps.  Uudessa Unelmien Talo ja Koti lehdessä on minun suunittelemani ja toteuttamani Vadelmankukka-peitto ohjeineen. Sekä Novitan 7.2 ilmestyvässä Kevät-lehdessä uusi Iso Kukkainen Kanervainen huivi minun käsialaani.9 kommenttia:

 1. Luin lehteä ja tuon kuvan kohdalleamietin että onpas sinun näköiset värit ja malli:)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa kun tyylini on jo tunnistettavissa :)))

  VastaaPoista
 3. Vaikuttaapas alkanut vuotesi oikein touhukkaalta! Ja tuo peitto on kyllä ihana! Onnittelut ansaitusta lehteen pääsemisestä!

  VastaaPoista
 4. Minä satuin myös lukemaan Talo & Koti -lehteä ja ajattelin, että onkohan tämä kaunis peiton ohje sinun tekemäsi. Hieno juttu, että taitosi on ansaitusti huomattu ja olet päässyt tekemään julkaisuihin ohjeita meidän muiden iloksi!

  VastaaPoista
 5. Niin hyvältä näyttää, että nyt täytyy lähteä lehtikauppaan! Uutta Novitaa odotan myös innolla.

  VastaaPoista
 6. Minäkin luin tuon lehden ja tiesin, että se on sinun käsialaasi. :-) Olen myös nähnyt edellisellä Novita-ohjeellasi kudotun huivin livenä, muistuta, että kerron siitä lisää!

  VastaaPoista
 7. Hei! Olen vuosien jälkeen hurahtanut jälleen virkkaukseen ja monta projektia onkin jo kesken. Sinun blogisi on ihana ja työsi syötävän ihania!
  Voisitko ystävällisesti jeesata "aloittelijaa" noissa langan menekeissä? Käytän itsekin paljon 7 veljestä -lankaa, mitä sinullakin näyttää useissa töissä olevan. Muistatko esimerkiksi 29.7.2010 julkaistussa tekstissäsi olevan peiton 160 x 180 cm lankojen määriä? Peitossa ruskea pohjaväri, jossa punaisia, keltaisia ja vihreitä kukkia. Peitto on aivan ihanan värinen! Paljonko tuon kokoinen peitto painaa? Virkkaatko normaalisti peitot yksinkertaisella vai kaksinkertaisella langalla. Osaisin lankakaupassa varautua varmasti oikeilla määrillä lankoja, ettei ne vahingossakaan pääse loppumaan kesken, koska tuurillani niitä ei sitten enää löydy mistään...
  Löysin blogisi Susannan työhuoneen blogin kautta, jossa sielläkin on aivan ihan pirteitä väriyhdistelmiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Outi ja mukava kun löysit blogiini :) En ihan tarkkaan muista juuri tuon peiton lankamäärää, kun ei tule laitettua niitä ylös, mutta esim. tuossa Unelmien Talo ja Koti lehdelle suunnittelemassani peitossa 7-Veljestä lankaa kului vajaa 12 kerää (3 limenvihreää, 4 vaal.pun., ja 5 fuksiaa). Eli pääsääntöisesti voisi ajatella, että yhteen peittoon menee 10-12 kerää ja silloinhan peitolle tulee painoa n. 1,5kg:sta ylöspäin. Jos ostat jotain 7-Veljestä lankaa, niin kannattaa tarkistaa Novitan sivuilta tulevan kauden lankakartasta, löytyykö haluamaasi väriä vielä loppuvuodestakin, niin ei tarvitse sitten yhtäkkiä huomata, että tarvitsemasi värin tekeminen on lopetettu.
   Virkkaan aina 7-Veljeksestä yksinkertaisella ja jos käytän Nallea, niin usein kaksinkertaisena.
   Toivottavasti näistä oli jotain apua sinulle :) Paljon virkkausiloa ja onnistumisia sinulle!

   Poista
  2. Kiitos vastauksestasi - Ihana kun te laitatte näitä kuvia töistänne blogeihinne. Ongelmaksi muodostuu vain liian paljon suunnitelmia ja liian vähän aikaa... =) T: Outi

   Poista