shabby

torstai 20. marraskuuta 2014

Tampereen Käsityömessut

Viime perjantaina hyppäsimme Tanssitytön kanssa junaan ja puksuttelimme Tampereelle käsityömessuille. Ja olihan siellä kaikkea ja paljon!!!! Vähän meinasi tulla paljous-ähky, mutta monta ideaa ja ajatusta tarttui matkaan. Paljon oli saman tyylisiä myyntipaikkoja,  pellavavaatteita ja pussukoita. Mutta sitten oli niitä helmiäkin, niin kauniita myyntipöytiä, ettei niistä saanut silmiään irti. Harmi (ja yllätys) ettei messuilla saanut ottaa valokuvia!

Koska olimme minibudjetilla reissussa, lähdimme iltajunalla jo takaisin pohjoiseen. Tanssityttö kävi tosin ensin kotiin lähtöä Tigerissa (sillä ehdolla lähti mukaan, että sinne pääsee).

Mukava reissu, ensi vuonna varmasti uudestaan, mutta sitten voisi jäädä yöksi, niin ehtisi kauemmin kierrellä messuilla.


Nyt odotellaan sitten Titityyn reissua Jyväskylään :) ja odotellessa vaikka virkataan jotain!

3 kommenttia:

 1. Joku jossain ( facebookissa? omassa blogissaan? ) sanoi, että kuvia sai ottaa, jos sai luvan. Eli oli kai pitänyt erikseen jokaiselta kysyä, jos kuvaa halusi ottaa. Aikamoinen homma siinäkin - huh! Odottelen sitä vuotta, kun itsekin pääsen sinne tarpeeks paksun kukkaron kansssa shoppailemaan :D

  VastaaPoista
 2. Asun niin lähellä, että otan aina sen kolmen päivän rannekkeen ja käyn messuilla kolmena päivänä. Ja kyllähän se sitten suununtai-iltana tuntui kuin olis matkoilla käynyt. Niin paljon siellä oli taas näkemistä ja kokemista.

  VastaaPoista
 3. Tosi tylsä tuo kuvauskielto. Yleiskuvia sai kyllä ottaa, mutta osastojen ja tuotteiden kuvaukseen piti kysyä lupa. Olin itse näytteilleasettajana ja laitoin näkyviin "Saa kuvata" -kyltin, seuraavilla messuilla virittelen niitä enemmänkin :D

  Kuvaaminen on tätä päivää ja teollisuusvakoilu hoidetaan ihan eri keinoin. Toivottavasti tuo kielto tulevina vuosina poistetaan!

  VastaaPoista