shabby

sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Kukkia ja tähtikukkia

Hei :) Joulu lähestyy, ja koulusta alkaa olla kohta 1/4 osa ohi. Kamalaa, kun aika menee niin äkkiä. Koulussa olen tekemässä viisi osaista saunateksiili-sarjaa. Suunnittelin sen itse ja kudoin kangaspuilla lähes 6 metriä kangasta, josta ompelen sitten saunatekstiilit. Seuraava työ koulussa onkin sitten villahuopa. Eli aikas ihanien juttujen kanssa siellä opiskellaan.Kotonakin ehdin tehdä aina jotain...tässä uusin tulokas, samaa tyyliä kuin aiempi, mutta isojen kukkien väliin ilmestyi nyt pieniä tähtikukkia. Tästä tuli väritykseltään ja tyyliltään jotenkin ryijymäinen. Mutta ihana.Mukavaa sunnuntaita ja ihanaa joulun odotusta kaikille. Minä lähden nyt viemään linnuille ruokaa, taitaa laudat olla tyhjät, sen verran kuhina käy ikkunoiden takana :)

4 kommenttia:

  1. Ihana on oikea sana tuolle työlle:) Enkä sinulla muuta ole nähnytkään, kaikki ovat todella kauniita väritykseltään ja malliltaan.

    VastaaPoista
  2. Oi miten upea viltti,hippimäinen kaikkine kauniine kukkineen<3

    VastaaPoista
  3. Muistot tulvii mieleen... 4-osainen saunasetti - tai itse asiassa tuli neljä samankaltaista laudeliinaa. Ja sitten shaali - vieläkin käytössä! Voi muistoja, voi vuosia. Just nyt tuli mieleeni, että onko sinulla itselläsi kangaspuita? Eilen siivosin laatikoita ja tuli vastaan kangaspuun tarvikkeita - niisiä ym. Jos tarvetta, niin pistä viestiä ja katsotaan, löytäisimmekö yhteisen edullisen hinnan niille :)

    VastaaPoista