shabby

sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Uusi virkattu peitto

Uusi peitto on valmis. Tähän upposi hyvin pienen pieniä villalangan pätkiä, joista ei olisi oikein muuta tullutkaan, kuin pieni ympyrä. Musta antaa hyvin kontrastia väreille. Tämä ei aiheuta mitään suuria tunteita. Kuuluu lähinnä lokeroon "tulipahan tehtyä".

Peitossa on 360 palasta ja kokoa peitolla 160x175. Vinkiksi muille öisin virkkaajille, musta on viho viimeinen väri öiseen käsityöhetkeen! Tässä musta lanka on Nallea ja pyörylät pääosin 7-veljestä.

Suloista sunnuntaita kaikille!

7 kommenttia:

 1. Siitähän tuli aivan ihana! Ja tosiaankin näyttävät kukilta nuo ympyrät :) Musta sopii tuohon hienosti.

  VastaaPoista
 2. No jösses,melkoinen urakka ja mahtava peitto! Kuvatkin on tosi kauniit :)

  VastaaPoista
 3. Heippa!
  Kiitos, kun jätit mulle kommentin niin löysin ihanan blogisi. Pistin seurantaan :-) Tutkailen töitäsi tarkemmin illalla.

  Virkkausringissä on tällä hetkellä meneillään Kerro se kukkasin tempaus ja jotenkin tuntuisi siltä, että kulut joukkoon.
  http://virkkausrinki.blogspot.com

  Hauskaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 4. Heippa! Huvitti tuo "öisin virkkaajat"... Minustakin on tullut sellainen ihan huomaamatta. Virkkaushimo on niin kova, ettei malta mennä nukkumaan. Muuten kyllä vasta opettelen näitä juttuja ja taidot ei riitä mihinkään lähellekään noin hienoon, mitä teikäläinen on tehnyt... Mutta ehkä tämä alkuinnostus tekeekin tästä niin jännää!

  VastaaPoista
 5. Voihan elämä, miten ihania peittoja!

  VastaaPoista
 6. Kaunis peitto! Olisiko tähän ohjetta missään..?:)

  VastaaPoista