shabby

sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Latauksilla


Perjantaina olimme koko perhe rätti-poikki-katki-väsyneitä. Kukaan ei jaksanut mitään. Lauantai aamuna ketään ei kiinnostanut siivous tai pyykinpesu tai oikeastaan mikään. Tarvittiin latausta. Mökille ei vielä pääse, joten kaupunkiin.

Yksi yö hotellissa:

Tanssityttö kirjoitti tarinan Neidonkengästä ja leikki merenneitoa kylpyammeessa.
Minä makasin koko päivän ikkunalaudalla peiton alla ja katselin kadulla kulkevia ihmisiä.
Mies istui huoneen terassilla ja luki kirjaa, ja kun satoi, luki sisällä.

Ja sitten me kaikki nukuttiin, nukuttiin niin, että unohdettiin syödä ja sitten yöllä tilasimme huonepalvelusta isot hampurilaiset, syötiin ja taas nukuttiin. Ja nukutti aamuun saakka, melkein seitsemään.

Rentouduttiin, levättiin ja nähtiin niin paljon kaikenlaisia, persoonallisia, kauniita ja erilaisia ihmisiä,humalaisia ja selvin päin olevia, vihaisia ja iloisia... tosin ikkunasta, mutta meille maalaisille riittää sekin.

Nyt taas jaksaa :) ja kohta saadaan vene vesille ja päästään saareenkin. Mutta nyt meidän latautunut perhe toivottaa kaikille hyvää alkavaa viikkoa.

Jospa ensi viikonloppuun mennessä valmistuisi jotain käsitöitäkin!

4 kommenttia:

 1. Oi, kuulostaa ihanalta tavalta viettää lauantai !! :-) Näit siis minutkin kun Lindexistä kirmasin tyttären kanssa joskus klo 15-16 välillä.

  VastaaPoista
 2. Hitsit, muistan nähneeni nuot paloautot kun ajettiin tuosta ohi.

  Onpas Arinassa leveät ikkunalaudat! Siitä onkin hyvä tiirata

  VastaaPoista
 3. Tuollainen lököttelyvuorokausi kelpaisi minullekin :) Me käytiin lauantaina vain siinä Rotuaarin toisessa päässä, Mäkkärin kulmalla, joten ei taidettu näkyä teidän tutkassa ;) Kyllä sitä itse kukanenkin jaksaa ensi viikolla töissä, latautumislauantain jälkeen!

  VastaaPoista
 4. Täytyykin muistaa tämä lääke
  , kun itseä nukuttaa vaan :-)

  VastaaPoista