shabby

perjantai 17. kesäkuuta 2011

Lomalla
Ollaan pyöritty viikon verran ympäri Etelä-Suomea, kaunis kiitos meitä majoittaneille ystäville :)

Olemme käyneet
- Turussa Vartiovuoren kesäteatterissa katsomassa Risto Räppääjä ja villi kone musikaalin ja voi pojat (ja tytötkin), että se oli hyvä! Jos siellä päin liikkuu, ei kannata ohittaa. (Kuvassa Riston nenään tuli outo valo!)
Turussa kävimme myös taidemuseossa ihailemassa Järnefeltin ja muiden kulta-ajan taiteilijoiden helmiä (Olen edelleen pahasti koukussa Järnefeltin ukkelin taiteeseen).

-Helsingissä Linnanmäellä ja sehän on aina takuu varmaa Kivaa! Ja siellä lelukaupassa oli aivan mielettömän ihania kankaisia olioita myynnissä, olisin halunnut ostaa ne kaikki! Helsingin reissuun mahtui yksi pettymyskin, nimittäin Espoon Menita Outlet. Kallista oli, enkä oikein löytänyt mitään, hämmästytti, mitä nimi Outlet teki yrityksen nimessä?

-Tampereella kävimme Lielahden Lankamaailmassa, se oli hieno paikka, hinnat kohdillaan, palvelu loistavaa, eikä ihme, että ostoskori täyttyi nopeasti :) niistä kuvia myöhemmin.

Tähän väliin täytyy mainita, että olemme käyneet myös Gigantissa ja erinnäisissä moottoripyöräliikkeissä, ns."miehissä kohteissa", eli myös miehen toiveet on otettu huomioon :)

Tällä hetkellä olemme Ikaalisissa Ti-Ti Nallen naapurissa :) lomareissu jatkuu vielä ennalta määräämättömän ajan, mennään fiiliksen mukaan. Huomenna olis lähellä pari hyvää kirpputori-juttua ja illalla Blues Brothers musikaali Tampereella..

Näihin kuviin ja tunnelmiin Sufferiina kuittaa ja toivottaa kaikille kaunista, kesäistä viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti