shabby

lauantai 25. kesäkuuta 2011

Virkattu Pannulappupeitto


Eilen aktivoiduin vesisateisessa juhannus illassa ja tein peiton loppuun. Lankana 7-veljestä, ruskeaa, turkoosia ja limen vihreää. Malli omasta päästä. Peitolla kokoa huimat 185 cm x 170cm. Nimensä tämä peitto saakoon siitä, kun näytin tekemääni mallikappaletta kahdelle miehelle, töissä ja täällä kotona, niin molemmat sanoivat, että sehän on ihan niinku pannulappu.

Mukavia juhannuskelejä kaikille :)

15 kommenttia:

 1. Voi sinä sait sen valmiiksi! Ihana, jälleen kerran. Taitaa miesten mielipide muuttua kun näkevät kokonaisuuden, tuolla kun olisi aika hankala ottaa peltiä uunista ;D

  VastaaPoista
 2. Onpa ihana!!Kyllä olet taitava virkkaamaan. Minäkin joskus tein liinoja virkkaamalla. Ihana tuo sinun blogisi tausta. Hyvää Juhannusta sinne!

  VastaaPoista
 3. Sitä piti vielä, että oletko tehnyt koskaan "pontzoja"?

  VastaaPoista
 4. Kivalta näyttää, hyvät värit tässäkin:) Miehillä on toisinaan aika hauskoja ja erikoisia näkökulmia, nimim.kokemusta on samantyyppisistä mielipiteistä:)

  VastaaPoista
 5. Upea peitto! :) Minultakin kysyi yksi työkaveri, kun palaverissa virkkasin, että patalappuako teet, ja vastasin että ei kun vähän isompaa: torkkupeittoa. :) Moni käsityötä harrastamaton ei vaan välttämättä hahmota, että moni iso työ kootaan pienistä paloista.

  VastaaPoista
 6. OMG, onpa upea!
  Värit niin ihanat ja malli hauska:) Tekijä voi olla työhönsä tyytyväinen!

  VastaaPoista
 7. IHANA peitto, tyylikkäät värit. Tykkään. :)
  -Ritva-

  VastaaPoista
 8. Peitto on upea ja väriyhdistelmästä pidän erityisesti!

  VastaaPoista
 9. Upea! Oliko tähän ohjetta jossain?

  VastaaPoista
 10. Ihana peitto - niin kauniit värisävyt!

  VastaaPoista
 11. Vau! Onpas hieno! Oletko ajatellut kirjoittaa tähän ohjetta? Varmaan moni tykkäis C:

  VastaaPoista
 12. Ihmettelen ja ihastelen täällä kaikkia tekemisiäsi :) Nämä virkatut peitot etenkin ovat kaikki kuin irtokarkkipussin nameja - valinnan vaikeus tulee mikä on suloisin ja makein!! (mutta tässä värit ehkä kohtaavat omaan silmään kauneiten) :P

  VastaaPoista