shabby

torstai 8. maaliskuuta 2012

Uusi projekti


Ihana aurinko valaisee mieltä ja pää on täynnä uusia ideoita niin käsityörintamalla kuin muuallakin elämässä :) Meillä on nyt miehen kanssa yhteinen "salainen" tavoite, jota kohti hissukseen edetään ja se nostaa pienen hymyn aina korviin saakka.

Uusi peitto etenee hitaasti, mutta varmasti. Pieniä ongelmia vielä toteutus/tekniikka puolessa, mutta lähellä jo ollaan, että kohta onnistuu!

Muutamat ovat kyselleet peittojen malleista. Kaikki mallit on itse keksittyjä eli oman pään syövereistä. Ja lankavarasto, se on jonkinlainen. Sen täytän aina kerran vuodessa kun piipahdamme Tampereella päin, käyn Lankamaailmassa ja Tapion Kaupassa ostamassa isot kasat lankaa ja niillä sitten pärjäillään seuraavaan kesään. Mitään suunitelmia ei ikinä ole, mitä langoista teen, ostan ihan fiiliksen mukaan ja sitten tehdään sitä mitä niiistä tulee :) Eli ei tässä mun käsityöharrastuksessa ole oikein päätä eikä häntää :)

Yllä kuva keskeneräisestä peitto-projektista.

Auringon pilkahduksia kaikille!

6 kommenttia:

 1. Nämä sun peitothan ovat aivan ihania! Ja etteikö ole päätä eikä häntää - mallit ovat hienosti itse suunniteltuja ja toteutettuja. Jos vaan maltat niin laita joskus ohje mallista! :) Noita olisi kiva väsätä mutta itsellä loppuu mielikuvitus mallien suunnittelussa...

  VastaaPoista
 2. Ai ku näyttää nuo kukat kivoilta. Kunhan/jos ens viikolla selviää vauvan sukupuoli nii saahan sulta tilata jotain pientä. joku pieni peitto olis aivan yli-ihana vauvan huoneeseen :) Toivottavasti kerrot jossain välissä teijän "salaisesta" tavoitteesta?!

  VastaaPoista
 3. Uusikin peitto näyttää niin kauniilta... Ihasteleepi Eija

  VastaaPoista
 4. Kyllä näyttää pää ja häntäkin löytyvän, jokainen työsi on mahdottoman ihastuttava väreineen kaikkineen!

  VastaaPoista
 5. Odotan jo kovasti miltä uusi peitto näyttää :)

  VastaaPoista
 6. Ihanaa, jätit elonmerkin ja löysin tänne takaisin. Täällä kun on näitä värejä! Lisäksi täällä vaikuttaisi olevan meidän kissa, ihan saman värinen ja samalla tavalla rötköttävä otus.

  VastaaPoista