shabby

lauantai 31. maaliskuuta 2012

Tyynyjä
Uusi peitto tökkii pahasti ja näyttää ärsyttävältä...joten otimpa siitä(kin) lomaa ja hurauttelin muutaman muhkean tyynyn peitoista jääneistä tilkuista. Ja tulipa niistä herkullisen keväisiä :) Tykkään. Tyynyn koko 50cm x 50cm. Näitä vois tehdä lisääkin. Mutta nyt on "pakko" lähtä ulos, kun on niin makee keli ja mies odottelee jo pilkkivehkeiden kanssa....mää oisin kyllä voinut jatkaa ja jatkaa ja jatkaa tätä tilkkuilua taas kun vauhtiin pääsin, mutta nyt nauttimaan auringonpaisteesta!

4 kommenttia:

 1. Herkullinen-sana mullekin tuli heti mieleen kun katsoin tyynyjä enkä ollut vielä tekstiä lukenut:)Hempeitä ja herkullisia!

  VastaaPoista
 2. Ai että millaisia ihania karkkivärejä. Se on helppoa hurautella, kun osaa :) ihastelee Eija

  VastaaPoista
 3. Ihania tyynyjä! :) Tykkään kyllä sinun blogistasi, kun sinulla on selvästi samanlainen rakkaussuhde väreihin kuin minullakin - paitsi, että sinä käytät värejä vielä rohkeammin. :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä sitä mieki käyn aina ihailemassa näitä värejä täällä. Tykkään väreistä ja niiden yhdistelemisestä. Oikein sormet syyhyää kokeilla aina mitkä värit passaa yhteen. Ilmoitin jo tyttärille, etten neulo enää yhtään luonnonvalkoista tai ruskeaa vauvan asua. Muun värisiä kyllä.

  VastaaPoista