shabby

maanantai 16. huhtikuuta 2012

Vihdoinkin


Uusi peitto on valmis :) Ja tulihan siitä mieluinen, ei ehkä vielä semmoinen kuin päässäni kuvittelin, mutta lähellä jo ollaan! Eli tämähän tarkoittaa sitä, että koukulla (ja ompelukoneella) on jo uusi virkkaus-kangaspala -yhdistelmä-peitto!

Peitosta tuli n. 160cm x 145cm. Päässä raksuttaa jo miljoona uutta peitto ideaa, mutta harmi, että täytyy sen verran hillitä ittiä, että teen vain yhtä kerrallaan! Sen verran monimutkaista puuhaa tämä on, että jos olis vaikka kaksikin peittoa yhtäaikaa kesken, niin muistiinpanojen pitäisi olla tosi tarkkoja, että pienen tauonkin jälkeen muistaa miten peitto etenee...Tämänkin mallin kanssa "taistelin" monta iltaa, että sain palaset sopimaan yhteen ja olen varma, että en osaisi enää tehdä toista samanlaista :)

Näihin kuviin ja tunnelmiin, hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

17 kommenttia:

 1. Syntyipä siitä kaunis peitto! Aivan ihana idea tuo virkkauksen ja kankaan yhdistelmä.

  VastaaPoista
 2. Hieno peitto! Kankaat ja virkkaukset toimivat yhdessä tosi kivasti :)

  VastaaPoista
 3. Eksyin blogiisi eilen tai toissapäivänä ja ihastuin ihan mahdottomasti virkkauksiisi. Hienot värit ihastuttivat niin paljon, että aloin itsekin virkata palapeittoa. Niin kova hinku tuli saada oma kaunis, supervärikäs peitto, kun näitä sinun postauksiasi lueskelin. Jään lukijaksi.

  VastaaPoista
 4. Että osaakin olla kaunis peitto♥

  VastaaPoista
 5. Ihana!! Kuten myös pyöryläpeite ja edelliset tilkkutyöt! Tulee kesää ikävä näitä katsoessa!!

  VastaaPoista
 6. Todella upea peitto jälleen kerran!

  VastaaPoista
 7. Mainio idea yhdistää näin - peitto on tosi kaunis ! t. Eija

  VastaaPoista
 8. Ihana peitto kuten muutkin tekemäsi peitot. :)Sinulla on mukava oma tyylisi tehdä peittoja, jota ei näe muualla, todella taitavaa työtä!

  VastaaPoista
 9. Ihana tuo uusi peittosi! Kiinnitin myös huomiota kauniiseen taustaan. Mikä/ mistä tapetti on?

  VastaaPoista
 10. Moi,etsin torkkupeiton ohjetta ja eksyin tälle sivustolle.Siskoni teki 70-luvulla 10x10 kangastilkuista,joiden välissä oli vahvikekangas,tilkkujen reunat virkkasi ohuella puuvillalangalla.itse tein pelkästään puuvillalangasta torkkupeiton 9v sitten,nyt ajattelin tehdä villalangan pätkistä.

  VastaaPoista
 11. Upea peitto, sä oot kyllä oikein peittojenteko-mestari!!!

  VastaaPoista
 12. Herkun näköinen blogi sulla ja peitto toki myös.

  VastaaPoista