shabby

lauantai 19. toukokuuta 2012

Peitto lautasen sävyissä

Useampana päivänä selasin nettiä ja etsin kesäisiä astioita mökille. Ja kyllähän Greengaten astiat ovat niin minun makuisia, että niitä on sitten hankittava. Mutta ensin tein niistä peiton :) Keltainen ei ole minun väri ollenkaan, mutta jotenkin tämä yksi lautanen väreineen jäi muhimaan mieleeni ja kun yhtenä iltana hoksasin, että lankahyllystä löytyy nämä kaikki lautasvärit, niin peittohan niistä oli tehtävä. Ja tämmöinen siitä tuli: Koko 145cm x 165cm ja tutulla kukkamallilla. Ehkä vähän imelä että tykkäisin hulluna, mutta ihan kiva kummiski. Ja mätsääpä sitten kivasti astioiden kanssa hih....

Kivoja Kevätpäiviä kaikille!
9 kommenttia:

 1. Kaunis työ taas jälleen. Keltainen ei ole minukaan värini, mutta tähän se sopii oikein hyvin eikä häiritse mienkään. Ehkä keltaisissakin on hyviä sävyjä:)

  VastaaPoista
 2. Voi miten ihana taas! Ja astiat myös :)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana peitto - kiva malli tuo kukkamalli. Mistä olet löytänyt noin kauniin mallin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Malli on ihan omasta päästä, niin kuin lähes kaikki käsityöni. En tykkää valmiista kaavoista ja ohjeista, vaan "sooloilu" on mun juttu :)

   Poista
 4. Hei!

  Tosi kaunis peitto! Olet todella aikaansaava ja taitava. Ihan kateeks käy ;)
  nim. ensimmäistä peittoa tekevä

  VastaaPoista
 5. Miten nopeesti noi peitot sulta oikein valmistuu??!!! Ihan käsittämättömän kauniita peittoja ihan käsittämättömän nopeasti! Ja kyllä nyt kelpaa lautasia odotellessa tuolla peitolla kölliä! Aivan tuskaisen kaunis peitto!

  VastaaPoista
 6. Oulun myyjäisistä löysin tuon upean peiton ja nyt se on saanut uuden kodin täältä etelä-Suomesta. Ja voi miten ihana se onkaan, värit ovat upeat, vaikka ensin epäröin juuri keltaisen värin takia, mutta ihana se on :)

  VastaaPoista