shabby

maanantai 25. kesäkuuta 2012

Näin se homma etenee

Yhtenä päivänä olin menossa Tiimariin ostamaan tytölle uusia piirustuskyniä, kun bongasin alekorista herkun värisiä tyynyliinoja -30% alennuksella. Kassatätin ihmetykseksi ostin kaikki mitä löytyi, ja löytyihän niitä yli 30 kpl. Hintaa jäi yhdelle vähän yli 2€, joten mistään suuren suuresta sijoituksesta ei ollut kyse :)

Sitten kotiin ja pyykille, päälliset koneeseen ja narulle. Ja kun olivat kuivuneet, ratkoin kaikki vetoketjut talteen. Sitten leikkasin tilkkuja, kahden kokoisia, ja tietysti keittiön pöydällä, ettei kukaan varmasti päässyt siihen syömään tai lehteä lukemaan kokonaiseen viikkoon...

Nyt iso kasa tilkkuja odottaa keittiön pöydän nurkalla, että ehtisin jossain välissä ompelemaan....aika tuntuu olevan vaan "kortilla" tällä viikolla, mutta onneksi loma jo häämöttää :)4 kommenttia:

 1. Voi, nuo Tiimarin tyynyt on niin sun värisiä ja näköisiä. :) Oon itsekin niitä ihaillut ja olisin ostanutkin, mutta kun meillä on jo tyynyjä ihan yllin kyllin. Enpä tajunnut, että niitä voisi tuollakin lailla hyödyntää!

  VastaaPoista
 2. Oho, kiva idea ja edullisesti sai hyvää kangasta =D

  VastaaPoista
 3. Kivan värisiä kankaita ja hieno idea. Ompelun iloa .....

  VastaaPoista
 4. Aivan ihania kankaita, mutta on sulla ollut urakkaa noita vetoketjuja ratkoessa :)

  VastaaPoista