shabby

sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Syysloma

Loma on kyllä tuntunut ihan säiden puolesta syyslomalta, jos ei sada, niin ainakin tulee kovasti ja on pilvessä. Noooh, syksyhän on mun lempi vuodenaika, mutta ois kiva saada vähän aurinkoakin. On se yöllä paistanut! Monena yönä olen käynyt viiden maissa hereillä ja voi kun on ollut kaunis auringon paiste, mutta sitten yhdeksän-kymmenen maissa kun meidän poppoo heräilee, niin syksy on taas tullut. Pitäis varmaan vaihtaa niin, että valvoo aamuöisin :)

Mutta en valita (tämän enempää), ollaan ainakin nukuttu hyvin ja joka päivä varmasti myös päiväunet. Kissakin vaan nukkuu. Hereillä olo aikana olen leikannut ympyröitä (huomaa kuvassa ammattilaisen välineet: pyörylän sabluunana autotallista löytynyt teippirulla) ja ommellut. Lisäksi olen virkannut yhden peiton, joka julkaistaan yhdessä ihanassa lehdessä toivottavasti syksyllä :) Ja kaksi huivia on lähtenyt postinpojan mukana maailmalle arvosteltavaksi, saa nähdä kuuluuko niistä mitään...lupaan kertoa sitten teillekkin.

Tanssityttö lähtee aamulla reiluksi viikoksi Turkuun. Kääk, ikävä varmasti tulee, puolin ja toisin. Ollaanki miehen kanssa ekaa kertaa 12 vuoteen näin pitkä aika ihan kaksin, mitähän me keksitään...mies sanoikin, että varmaan pelataan korttia ja siivotaan kaappeja...hih :)

Auringonpilkahduksia teidän syys- eiku kesäpäiviin!5 kommenttia:

 1. Onnea peitolle ja huiveille:) Odotellaan kuulumisia (ja syksyä - mun lempivuodenaika).
  Tuo alimmainen kuva on kyllä paras:)

  Korttionnea sinulle! toivottavasti saatte kaapit siivottua;)

  VastaaPoista
 2. Ihanan värikkäitä kuvia! :) Minä kyllä oikein odotan syksyä, ja jos kesässä jotain hyvää on, niin nimenomaan ne sateiset ja pilviset päivät on parhaita. :) Kiva, että on muitakin syksyn ystäviä! Mukavaa syksyn odotusta siis sinullekin! ;)

  VastaaPoista
 3. Ihania kankaita ja värejä. Aivan ihanasti ja onnellisena nukkuu kisuli peitonmutkassa ;) Nukkuvaa kissaa kun katselee niin tulee niin rauhallinen olo! Kivaa alkanutta viikkoa Sinulle!

  VastaaPoista
 4. Hah, meidänkin kissa nukkui tänä aamuna niin tiukalla kiepillä että! Yleensä se nousee ylös yhtä aikaa minun kanssa ja tulee vonkumaan ensin ruokaa ja sitten pihalle. Oikeastaan olisi tehnyt itsekin mieli painua peiton alle takaisin...

  VastaaPoista
 5. Ihania värejä taas! Hih, jänniä käsityökuvioita sinulla! Julkkispeitto ynnä muuta :) Nauttikaahan miehen kanssa kaksinolosta ja lomasta!

  PS. Blogissani (http://ahdintila.blogspot.fi/) on sinulle haaste.

  VastaaPoista