shabby

maanantai 1. heinäkuuta 2013

Paistaa se päivä....

..Norjassakin :) Viime tiistaina starttasimme ystäväpariskunnan kanssa moottoripyörät ja ajoimme kahdeksi yöksi Posiolle mökkeilemään.

Jatkoimme miehen kanssa kaksin Saariselällä, sieltä Utsjoelle, Nuorgamiin ja Norjaan. Pienen pieni pala Norjaa on nyt kierretty, upeaa maisemaa ja meri on niin hieno!!! Paljon mutkaista tietä, "erikoisia" ihmisiä ja paljon nähtävää. Eka päivänä ehdimme olla tunnin Norjan puolella ja ihmetellä kapeita teitä, kun pysähdyttiin levähdyspaikalle ottamaan kuvia, yhtäkkiä kuului kauhea rysäys ja mies ehti nähdä kun mottooripyörä ajoi jyrkässä mutkassa metsään! Kuin ihmeen kaupalla norjalainen mies selvisi ulosajosta loukkaantumatta, siinä vaiheessa tuli mieleen, että onko järkeä jatkaa eteenpäin kun norjalaiset ajavat todella kovaa ja tiet on niin mutkaisia ja kapeita, mutta onneksi päätettiin jatkaa.
Rengaskin puhkesi yhdessä pikkukylässä, josta ei millään meinannut löytyi ihmistä joka olisi puhunut englantia, lopulta löytyi kaksi n.65-vuotiasta pappaa, jotka puhuivat englantia ja auttoivat meitä jatkamaan matkaa.

Paljon on tämän viikon aikana nähty, koettu, naurettu, kastuttu, hämmästelty ja ihasteltu, nähty  caravaanareita ja kullankaivajia, jututettu mukavia motoristeja ja muita reissaajia (Terveisiä Heinolaan Kissakalan pyytäjille). Mutta sen on varmaa, että Norjaan tullaan uudelleen.
Nyt ollaan Utsjoella hotellissa kuivattelemassa vaatteita ja huomenna lähdemme ajelemaan n.700km kotiin päin. Mies tuossa piirtelee kartaan jo seuraavan Norjan reissun reittiä :)

ps. Tanssityttö on menossa laivalla Tukholmaan ja laivalla on myös Robin ;) iiiiiik!
2 kommenttia:

  1. Ajelemme varmaan teitä vastaan huomenissa, mietin purkaako vai virkatako matkalla... Ehkä purkaa nyt ja virkkaa matkalla, jos huimilta maisemilta pystyy. T:vakkarilukija

    VastaaPoista
  2. Ooh, mikä haikeus...siitä on jo vuosia, kun kuljin tuon Saariselän Sateenkaaren ohi suunnilleen joka toinen viikko ees taas...enpäs muistanut koko sateenkaarta, mutta nyt juolahti mieleeni, kun tuon kuvan näin:) Kiitos!

    VastaaPoista