shabby

perjantai 21. elokuuta 2015

Taiteiden Yö

Eilen vietettiin Oulussa Taiteiden Yötä. Siellä oli niin paljon tapahtumia, että oli vaikea valita, mihin kaikkeen taivutaan yhden illan aikana.Ensiksi suuntasimme Taidemuseolle ja sinne olis voinutkin jäädä loppuillaksi. Jane Burch Cochranin tilkkutyöt oli upeita, niin upeita, että sanat (eikä kuvat) riitä kertomaan. Tätä tilkkutyönäyttelyä ei kannata jättää väliin, jos yhtään on kiinnostunut asiasta ja sattuu lähettyvillä liikkumaan.

Nooh, eihän se mies halunnut koko illaksi sinne jäädä, niimpä pyörähdimme vielä Ainolan puistossa, asematunnellissa kuuntelemassa jamimusiikkia sekä Pikisaaressa.

Mukavaa oli, ja nyt jo päätimme, että ensi vuonna täytyy tustua tarjotaan tarkemmin, että voi suunnitella kunnolla paikat ja ajan minne mennään. Se vain ihmetyttää (vuodesta toiseen) miksi tämä tapahtuma järjestään viikolla, arki-iltana?3 kommenttia:

  1. Tuo ylinnä oleva sotavauva-työ kosketti minua todella paljon, kun kävin katsomassa näyttelyn muutama viikko sitten. Noihin verrattuna omat käsityöt tuntuvat aloittelijan näpertelyltä...

    VastaaPoista
  2. Upeita teoksia esillä. Taiteiden Yö on käsittääkseni arkena siinä toivossa, että yleisö keskittyisi enemmän taiteeseen ja vähemmän ryypiskelyyn. Toivottavasti se toimii Oulussa paremmin kun Helsingissä.

    VastaaPoista